Tarzan – Regele Junglei (2014)

Intr-o regiune izolata din Africa, John Greystoke, presedintele unei importante companii pe nume Greystoke Energies, face o imensa descoperire energetica insa provoaca moartea accidentala a lui si a celor care...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/tarzan-regele-junglei-2014/' addthis:title='Tarzan – Regele Junglei (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Intr-o regiune izolata din Africa, John Greystoke, presedintele unei importante companii pe nume Greystoke Energies, face o imensa descoperire energetica insa provoaca moartea accidentala a lui si a celor care il insotesc. Doar Tarzan, fiul sau in varsta de 4 ani supravietuieste. Acesta este gasit si crescut de gorilla Kala. Devenit adult, Tarzan este un barbat viguros si agil. Intr-o zi, intalneste pentru prima data dupa mai multi ani un grup de oameni printre care frumoasa Jane Porter.Insa, o expeditie efectuata de noul presedinte al Greystoke Energies, William Clayton, pune viata lui Tarzan si a animalelor din jungla in pericol. Pentru a le proteja, Tarzan va trebui sa faca apel la forta, agilitatea si instinctul sau.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.