Teenage Mutant Ninja Turtles (2014)

Orasul New York este atacat de o gasca de infractori inarmati cunoscuti sub numele de Foot Clan. Liderul lor, Shredder, pune la cale o misiune mortala. Ultima speranta a omenirii...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/teenage-mutant-ninja-turtles-2014/' addthis:title='Teenage Mutant Ninja Turtles (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Orasul New York este atacat de o gasca de infractori inarmati cunoscuti sub numele de Foot Clan. Liderul lor, Shredder, pune la cale o misiune mortala. Ultima speranta a omenirii sunt patru testoase, razboinci ninja. April O’Neil, este o jurnalista in cautarea unei povesti spectaculoase. Este convinsa ca a gasit-o in momentul in care le vede pe testoasele ninja cum opresc un jaf armat al celor din Foot Clan. April descopera povestea testoaselor, planul malefic al lui Shredder si face echipa cu testoasele in incercarea de a-l opri.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.