Postat in: Actiune | Aventura | Sci-Fi

Patru valuri de atac, fiecare mai mortal decat precedentul, au decimat mare parte din umanitate. Pamantul a devenit un teren ostil. Terifiata, neincezatoare, adolescenta Cassie incearca cu disperare sa isi gaseasca fratele mai mic. In timp ce Cassie se pregateste sa infrunte un al cincilea val, inevitabil si fatal totodata, va face echipa cu un tanar care ar putea reprezenta ultima sa speranta. Asta cu conditia sa aiba incredere in el. Insa, Cassie este convinsa ca acesta ascunde ceva, nu pare dispusa sa ii acorde incredere.


loading...

Filme Asemanatoare:

12 comentarii la β€œThe 5th Wave – Al 5-lea Val (2016)”

 1. Overlord says:

  Pacat de claridate dar filmul super astep si 2 πŸ™‚

 2. Elena Joita says:

  Bun film merta vazut

 3. Daniel says:

  Frumos,merita vazut.Se pare ca va fi si partea a 2-a.

 4. Ioana says:

  Cand apare o claritate mai buna?

 5. eu says:

  filmul e de 0. scenariul e scris de un retardat, iar regizorul e cretin.

 6. sam says:

  de acord cu ADRIAN LOS !!! ,,, cine a spus ca e un film bun.. probabil a adormit cand se uita……. si mai e unu care vrea si partea a 2-a….. Nu stiu la ce va uitati daca pentru voi un rahat de film ca asta e FILM BUN…. porcarie de film…umplutura sa te ia somnu….

 7. Costin says:

  Thoamne prima data era asa super pac ,tac cand plm sa salveaza aia si gata am crezut cai ataca pe aia daplm sa terminat cum bagau in iei :))) nota 1

 8. Stefan says:

  Se intrerupe. Nu se vede prea bine.

 9. Criticul cinefil says:

  Foarte enervanta intreruperea continua din timpul filmului, te face sa te opresti din vizionare foarte repede. Subiectul este bine structurat, dar nu foarte corespunzator prezentat. Se putea si mai bine.

Spune-ti parerea ta despre film:

Your email address will not be published. Required fields are marked *