The Art of The Steal (2013)

Crunch Calhoun, un barbat pasionat de viteza si de motoare, un geniu in furtul obiectelor de arta, este trimis la inchisoare pentru cinci ani si jumatate dupa ce fratele sau...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-art-of-the-steal-2013/' addthis:title='The Art of The Steal (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Crunch Calhoun, un barbat pasionat de viteza si de motoare, un geniu in furtul obiectelor de arta, este trimis la inchisoare pentru cinci ani si jumatate dupa ce fratele sau vitreg, Nicky, il tradeaza pentru a-si scapa propria piele. Dupa ce este eliberat pentru buna purtare Crunch revine alaturi de echipa, punand la cale o noua lovitura. Planul lor este de a fura o carte veche, de o valoare inestimabila. Echipa urmeaza sa se reuneasca la Cascada Niagara. Insa, lucrurile nu decurg conform planului. Crunch va face tot ce ii sta in puteri sa nu se intoarca inapoi dupa gratii.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.