The Atticus Institute (2015)

In toamna anului 1976, un mic laborator psihologic din Pennsylvania devine casa temporara a guvernului care isi doreste sa ancheteze nenumaratele cazuri paranormale petrecute in interiorul institutului. In ciuda nenumaratelor...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-atticus-institute-2015/' addthis:title='The Atticus Institute (2015)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

In toamna anului 1976, un mic laborator psihologic din Pennsylvania devine casa temporara a guvernului care isi doreste sa ancheteze nenumaratele cazuri paranormale petrecute in interiorul institutului. In ciuda nenumaratelor experiente prin care au trecut, nimic nu l-ar fi putut pregati pe dr. West si pe colegii sai pentru ce avea sa urmeze. Ancheta ii conduce spre Judith Winstead, a carei abilitati ii determina pe reprezentantii guvernului sa ia masuri pentru a-i anihila fortele. Insa curand realizeaza ca aceste puteri nu pot fi controlate.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.