The Bag Man (2014)

Jack este un tip dur cu suflet bun. Insa, toata viata sa a fost urmarit de ghinioane. Jack este angajat de Dragna, un mafiot renumit, sa duca la bun sfarsit...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-bag-man-2014/' addthis:title='The Bag Man (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Jack este un tip dur cu suflet bun. Insa, toata viata sa a fost urmarit de ghinioane. Jack este angajat de Dragna, un mafiot renumit, sa duca la bun sfarsit un comision simplu dar cat se poate de neobisnuit. Jack este nevoit sa-l astepte pe Dragna intr-o camera de hotel cu numarul 13. Aici, afla ca nu este singurul convocat, in camera incepand sa-si faca aparitia o multime de persoane, care mai de care mai ciudate. Nimeni nu stie motivul chemarii in acel hotel. Ce urmeaza este o noapte sangeroasa, cu implicari tragice pentru toti cei implicati.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.