The Big Wedding (2013)

Divortati de cativa ani buni, Ellie si Don urmeaza sa se reintalneasca la nunta fiului lor adoptiv Alejandro. Inainte de nunta se organizeaza o reuniune de familie in fostul lor...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-big-wedding-2013/' addthis:title='The Big Wedding (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Divortati de cativa ani buni, Ellie si Don urmeaza sa se reintalneasca la nunta fiului lor adoptiv Alejandro. Inainte de nunta se organizeaza o reuniune de familie in fostul lor camin conjugal, pe care acum Don il imparte cu Bebe. Complicatiile apar odata cu sosirea mamei biologice ale lui Alejandro, o catolica convinsa, care este de parere ca divortul este cel mai mare pacat. Asa ca Don si Ellie, decid, de dragul lui Alejandro, sa salveze aparentele si sa se prefaca ca inca mai sunt impreuna. Familia Griffin va trebui sa faca fata unor situatii care mai de care mai hilare, de preferinta fara a se omori unul pe celalalt.

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.