The Birth of a Nation (2016)

Cu 30 de ani inainte de Razboiul de Secesiune, Nat Turner este un sclav cultivat si un predicator extrem de ascultat. Proprietarul sau, Samuel Turner care intampina dificultati financiare accepta...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-birth-of-a-nation-2016/' addthis:title='The Birth of a Nation (2016)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Cu 30 de ani inainte de Razboiul de Secesiune, Nat Turner este un sclav cultivat si un predicator extrem de ascultat. Proprietarul sau, Samuel Turner care intampina dificultati financiare accepta o oferta vizand folosirea talentelor de predicator ale lui Nat pentru a mai domoli sclavii indisciplinati. Dupa ce a fost martorul atrocitatilor comise in timpul perioadei sale de sclavie, a opresiunii suferite de camarazii sai, dupa ce a suferit multa vreme din cauza acestei opresiuni impreuna cu sotia sa, Nat concepe un plan care ar putea duce poporul sau spre libertate.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.