The Book Thief (2013)

Filmul prezinta povestea unei fetite pe nume Liesel, care la varsta de noua ani este data spre adoptie de catre mama ei, unei familii de germani. Parintii adoptivi o invata...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-book-thief-2013/' addthis:title='The Book Thief (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Filmul prezinta povestea unei fetite pe nume Liesel, care la varsta de noua ani este data spre adoptie de catre mama ei, unei familii de germani. Parintii adoptivi o invata pe Liesel sa scrie si sa citeasca. Lectura devine fascinatie pentru fata, incat aceasta se apuca de furat carti. Cu timpul tanara Liesel va realiza ca tot ce a citit pana acum, reprezinta realitatea din jurul sau.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.