The Butler (2013)

In anul 1926, pe o plantatie de bumbac din Georgia, un baiat afro-american, Cecil Gaines, asista neputincios la violarea mamei sale mai apoi la uciderea tatalui sau de catre fiul...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-butler-2013/' addthis:title='The Butler (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

In anul 1926, pe o plantatie de bumbac din Georgia, un baiat afro-american, Cecil Gaines, asista neputincios la violarea mamei sale mai apoi la uciderea tatalui sau de catre fiul proprietarei. Luandu-l din mila pe orfan sub aripa sa, proprietara il trimite sa lucreze pe plantatie. Devenit adolescent, Cecil decide sa paraseasca plantatia, gasindu-si de lucru intr-un hotel din Carolina de Nord. In 1957, barbatul, casatorit si tata a doi baieti, care lucreaza la Hotelul Excelsior din Washington este remarcat de catre un inalt functionar al presedintelui Truman, acesta propunandu-i un post de majordom la Casa Alba. Datortita devotamentului si discretiei sale exemplare a servit numai putin de sapte presedinti americani.

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.