The Citizen (2012)

The Citizen spune povestea unui emigrant arab care castiga la loteria vizelor. Intamplarea face ca acesta sa ajunga in New York cu doar o zi inainte de cunoscutul atentat terorist...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-citizen-2012/' addthis:title='The Citizen (2012)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

The Citizen spune povestea unui emigrant arab care castiga la loteria vizelor. Intamplarea face ca acesta sa ajunga in New York cu doar o zi inainte de cunoscutul atentat terorist asupra turnurilor gemene petrecut in 9 Septembrie. Ibrahim Jarrah incerca de mai mult timp sa scape de viata grea pe care o ducea in Orientul Mijlociu. A aplicat de mai multe ori la loteria vizelor sperand sa devina cetatean american. Din cauza atacului terorist americanii au ajuns sa-i urasca pe arabi de moarte. De aceea, viata lui Ibrahim in Statele Unite nu este una deloc usoara, fiind acuzat de o serie de acte de terorism.

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.