The Commitment – Angajamentul (2013)

Ri Myiung Hon, un tanar in varsta de 19 ani, nu si-ar fi imaginat niciodata ca va deveni un ucigas. S-a bucurat de o viata lipsita de griji in Coreea...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-commitment-angajamentul-2013/' addthis:title='The Commitment – Angajamentul (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Ri Myiung Hon, un tanar in varsta de 19 ani, nu si-ar fi imaginat niciodata ca va deveni un ucigas. S-a bucurat de o viata lipsita de griji in Coreea de Nord si a visat sa devina pianist. Insa, cand tatal sau, un spion nord-coreean, moare, Ri Myiung Hon si sora sa sunt trimisi intr-un lagar de munca. Superiorul tatalui sau, coloneul Moon ii propune lui Ri un targ: daca termina ceea ce tatal sau n-a apucat sa termine, vor fi eliberati. Urmeaza doi ani de antrenament intensiv, acesta urmand sa devina un asasin. Misiunea lui este aceea de a-l ucide pe Big Dipper, un agent.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.