The Conjuring (2013)

Cuplul celebru de parapsihologi, compus din Ed Warren si mediumul Lorraine Warren au fost extrem de activi in anii ’60-70. Cei doi au la activ peste 4000 de cazuri de...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-conjuring-2013/' addthis:title='The Conjuring (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Cuplul celebru de parapsihologi, compus din Ed Warren si mediumul Lorraine Warren au fost extrem de activi in anii ’60-70. Cei doi au la activ peste 4000 de cazuri de parapsihologie. La inceputul anilor ’70 cei doi au fost recunoscuti in mod public pentru expertiza lor parapsihologica. Casa lor din Connecticut este martora activitatilor sale. In Noiembrie 1971, familia Perron compusa din Roger, Carolyn si cele cinci fete, se muta intr-o casa izolata din Rhode Island. La putin timp de la mutare, cainele lor moare brusc, fara vreun motiv aparent. Zgomote ciudate se aud in casa si fiica lor Cynthia este victima unor violente crize de somnambulism. In fiecare dimineata, la orele 3:07 dimineata, au loc fenomene paranormale in casa familiei Perron. Acestia apeleaza la ajutorul familiei Warren incepand o lupta teribila impotriva unui demon.

loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.