The Croods (2013)

The Croods este o familie care traieste in epoca preistorica. Conform directivelor capului familiei, parasirea pesterii este practic interzisa. Toata lumea accepta sa se ascunda pentru a supravietui, in afara...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-croods-2013/' addthis:title='The Croods (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

The Croods este o familie care traieste in epoca preistorica. Conform directivelor capului familiei, parasirea pesterii este practic interzisa. Toata lumea accepta sa se ascunda pentru a supravietui, in afara de fiica adolescenta. Eep vrea sa vada lumea care o inconjoara, sa-i cunoasca secretele. Intr-o noapte, il cunoaste pe Guy, un nomad care ii spune ca distrugerea planetei este aproape. In momentul in care profetia acestuia se indeplineste si pesterea familiei Croods este distrusa, acestia nu au alta solutie decat explorarea imprejurimilor in cautarea unei noi locuinte.
loading...  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.