The Diabolical (2015)

Madison este o mama singura care se straduieste sa ii creasca asa cum poate pe Jacob si pe Haley. Tatal este absent de ceva vreme insa Madison a reusit mereu...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-diabolical-2015/' addthis:title='The Diabolical (2015)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Madison este o mama singura care se straduieste sa ii creasca asa cum poate pe Jacob si pe Haley. Tatal este absent de ceva vreme insa Madison a reusit mereu sa se descurce. Chiar daca are o multime de probleme – casa este ipotecata iar Jacob intra mereu in conflicte cu colegii de clasa din cauza temperamentului sau coleric – Madison este optimista. Se pare ca locuinta lui Madison este bantuita. Vizitele entitatii sunt din ce in ce mai violente. Madison ii cere ajutorul iubitului sau Nikolai, un om de stiinta deoarece specialistii in fenomene paranormale nu au curajul sa se apropie de casa sa. Cei doi incearca sa inteleaga ce se intampla si cum ar putea sa opreasca aceasta entitate diabolica.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.