The Double – Asemanare Izbitoare (2013)

Simon James este o persoana antisociala, timida, care nu se poate integra in societate. Toti din jurul sau, inclusiv mama sa, il trateaza cu indiferenta. Chiar daca lucreaza de ani...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-double-asemanare-izbitoare-2013/' addthis:title='The Double – Asemanare Izbitoare (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Simon James este o persoana antisociala, timida, care nu se poate integra in societate. Toti din jurul sau, inclusiv mama sa, il trateaza cu indiferenta. Chiar daca lucreaza de ani de zile in cadrul unei firme, seful lui nici macar nu isi aminteste cum il cheama. Simon este indragostit de colega sa Hannah, insa nu are curajul sa ii marturiseasca ceea ce simte. In momentul in care apare la birou un nou angajat, Simon ramane socat de cat se mult ii seamana din punct de vedere fizic. Acesta preia incetul cu incetul controlul asupra vietii lui Simon, totul sfarsindu-se intr-o confruntare cat se poate de violenta.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.