The Family (2013)

Fred Manzoni, impreuna cu familia sa, se muta intr-un mic orasel din Franta. Acestia fac parte dintr-un program special de protectie al martorilor. Agentul CIA, Stansfield, depune eforturi mari, ca...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-family-2013/' addthis:title='The Family (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Fred Manzoni, impreuna cu familia sa, se muta intr-un mic orasel din Franta. Acestia fac parte dintr-un program special de protectie al martorilor. Agentul CIA, Stansfield, depune eforturi mari, ca sa nu atraga atentia celor din jur si sa faca sederea acestora cat mai invizibila. Fred a fost seful mafiei, iar vechile sale obiceiuri sunt de necontrolat. Acesta incalca intelegerea protectiei riscand astfel sa devina o tinta usoara si sigura, pentru asasinii platiti sa-l omoare.

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.