Postat in: Actiune | Drama

In 1952, o furtuna teribila loveste coastele New England distrugand totul in cale. Aflate pe mare, doua vase petroliere sunt rupte in doua de furtuna si se afla in deriva. Echipajul a ramas captiv in interiorul navei condamnate sa se scufunde. In timp ce la bordul navei petroliere SS Pendleton marinarii terifiati condusi de ofiterul Ray Sybert incearca cu disperare sa se mentina pe linia de plutire cat mai mult timp, o echipa formata din patru oameni trimisa de seful postului pentru a-i salva, se lanseaza intr-o misiune sa salvare deosebit de periculoasa intr-un mediul ostil. In ciuda vantului, a valurilor inalte de 20 de metri si a temperaturilor glaciale, cei patru reusesc sa localizeze nava Pendleton.


loading...

Filme Asemanatoare:

8 comentarii la “The Finest Hours – Furtuna Extrema (2016)”

 1. DIANA says:

  Un film deosebit! este imposibil altfel!

 2. vasile says:

  EXCEPTIONAL!!!!! alte cuvinte sunt de prisos…..

 3. Ungur Robert says:

  Vreau sa spun ca am vazut multe filme bune dar niciunul indeajuns sa ma faca sa las un comentariu.Daca ai putin suflet si iti place sa traiesti momentul credema ca acest film este perfect,mai ales ca este regizat dupa un fapt real.Multumesc Admin pt film!!

 4. lumi says:

  FANTASTIC. Multumesc Admin pt film

 5. ceyzy says:

  Extraordinar ….foarte bun

 6. R--l says:

  Aveam multe de facut in 117 min. cat a durat filmul. Ma bucur ca am gasit un film frumos. Multumesc adminului ca a reusit , pt. mine, prin acest film , dintr-o Duminica polioasa , o zi frumoasa!
  Multumesc.

 7. de gus says:

  super film,multumesc

Spune-ti parerea ta despre film:

Your email address will not be published. Required fields are marked *