The Frozen Ground (2013)

Filmul este bazat pe povestea adevarata a detectivului din Alaska, Glenn Flothe. In film, acesta are numele de Jack Halcombe. Jack Halcombe se afla pe urmele unui criminal in serie...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-frozen-ground-2013/' addthis:title='The Frozen Ground (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Filmul este bazat pe povestea adevarata a detectivului din Alaska, Glenn Flothe. In film, acesta are numele de Jack Halcombe. Jack Halcombe se afla pe urmele unui criminal in serie periculos, Robert Hansen, care terorizeaza regiunea de mai bine de 13 ani. Cadavrele din Anchorage incep sa se inmulteasca pe zi ce trece. Cand, Cindy, o adolescenta de 17 ani, scapa din ghearele lui Hansen, Halcombe spera ca va reusi sa-l aduca in sfarsit in fata justitiei, simtind ca este din ce in ce mai aproape de rezolvarea cazului. Face un parteneriat cu Cindy si isi risca viata, incercand sa-l prinda pe criminal inainte de a mai face o noua victima.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.