The Fundamentals of Caring (2016)

Ben, un fost scriitor, decide, dupa ce si-a pierdut toti apropiatii, sa devina ingrjitor. Dupa un curs de formare de sase saptamani, Ben face cunostinta cu primul sau pacient, Trevor,...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-fundamentals-of-caring-2016/' addthis:title='The Fundamentals of Caring (2016)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Ben, un fost scriitor, decide, dupa ce si-a pierdut toti apropiatii, sa devina ingrjitor. Dupa un curs de formare de sase saptamani, Ben face cunostinta cu primul sau pacient, Trevor, un tanar in varsta de 18 ani ce sufera de distrofie musculara. Cei doi improvizeaza o calatorie, decisi fiind sa descopere impreuna o multime de locuri insolite. Pe drum, Ben si Trevor vor intalni o fugitiva si o femeie insarcinata, femei care le vor schimba radical cursul existentei si ii vor ajuta sa inteleaga ca speranta si prietenia reprezinta veritabila lor destinatie de calatorie.







loading...





  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.