The Gambler – Jucatorul (2014)

Pe timp de zi, Jim este profesor de literatura care nu ezita sa fie cat se poate de direct cu elevii sai. Seara, Jim se transforma intr-un jucator impatimit care...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-gambler-jucatorul-2014/' addthis:title='The Gambler – Jucatorul (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Pe timp de zi, Jim este profesor de literatura care nu ezita sa fie cat se poate de direct cu elevii sai. Seara, Jim se transforma intr-un jucator impatimit care castiga mult insa si pierderile sunt pe masura. Are sapte zile la dispozitie pentru a inapoia o mare suma de bani unei persoane. Insa Jim nu isi face probleme, mama sa bogata il va scoata si de aceasta data din incurcatura. Cu ajutorul unei eleve la care a ajuns sa tina foarte mult Jim incearca sa isi faca ordine in viata. Insa uneori ai nevoie de noroc nu doar de vointa pentru a iesi din bucluc.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.