The Girl is in Trouble (2015)

August viseaza ca intr-o buna zi va ajunge un DJ cunoscut. Intr-o noapte, este de acord sa o ajute pe Singe, o femeie de origine suedeza, data afara de iubitul...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-girl-is-in-trouble-2015/' addthis:title='The Girl is in Trouble (2015)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

August viseaza ca intr-o buna zi va ajunge un DJ cunoscut. Intr-o noapte, este de acord sa o ajute pe Singe, o femeie de origine suedeza, data afara de iubitul sau. Curand, Singe ajunge in patul sau dar este din ce in ce mai evident ca acesta nu este singurul lucru pe care Singe l-a urmarit. Cand August descopera intamplator filmuletul unei crime pe telefonul lui Singe, viata lui capata o turnura ciudata. Curand, fratele victimei bate la usa lui August in cautarea asasinului, o persoana extrem de apropiata lui August.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.