The Heat (2013)

Agentul special FBI Ashburn, nu este prea placuta de colegii sai. Aceasta primeste un nou membru in echipa sa, o alta politista. Shannon, neconventionala, rea de gura, dura si rapida...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-heat-2013/' addthis:title='The Heat (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Agentul special FBI Ashburn, nu este prea placuta de colegii sai. Aceasta primeste un nou membru in echipa sa, o alta politista. Shannon, neconventionala, rea de gura, dura si rapida in situatii imprevizibile este una din cele mai eficiente politiste din Boston. Aceasta pare provocarea perfecta pentru agentul Ashburn. Ashburn si Shannon, atat de diferite in aparenta, incep noua lor misiune. Adevarate profesioniste, cele doua isi concentreaza intreaga energie in eliminarea retelei de droguri. Nimic nu le poate sta in cale. Absolut nimic. Acest parteneriat le va scoate pe cele doua din zona de confort, ajungand sa provoace prapad in jurul lor.

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.