The House of Magic – Casa Fermecata (2013)

Un pui de pisica pe nume Tonnerre, abandonat de familia sa, isi gaseste refugiul in interiorul unui conac misterios ce-i apartine lui Lorenz, un magician retras de o perioada. Tonerre...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-house-of-magic-casa-fermecata-2013/' addthis:title='The House of Magic – Casa Fermecata (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Un pui de pisica pe nume Tonnerre, abandonat de familia sa, isi gaseste refugiul in interiorul unui conac misterios ce-i apartine lui Lorenz, un magician retras de o perioada. Tonerre se simte rapid ca acasa in conacul lui Lorenz, populat de tot felul de personaje, ciudate si amuzante. Nepotul lui Lorenz va incerca, prin toate mijloacele, sa vanda conacul unchiului sau fara ca acesta sa isi dea seama, in timp ce acesta este internat la spital. Tonnerre are o idee geniala: va transforma conacul intr-o casa bantuita!


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.