The Human Race (2013)

Intr-un oras american, un grup de 80 de persoane dispar brusc si se regasesc intr-un loc inchis, alcatuit din mai multe cladiri si terenuri goale. Toate tipurile de oameni sunt...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-human-race-2013/' addthis:title='The Human Race (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Intr-un oras american, un grup de 80 de persoane dispar brusc si se regasesc intr-un loc inchis, alcatuit din mai multe cladiri si terenuri goale. Toate tipurile de oameni sunt prezente. Tineri, batrani, atletici sau persoane cu handicap, negri sau albi. O voce le explica ca au fost alesi sa participe la o cursa. Toti aud acelasi lucru: ‘Daca sunteti depasiti de doua ori veti muri. Daca iesiti de pe traseu, veti muri. Daca calcati pe iarba, veti muri. Alergati sau…veti muri’. Incepe o cursa terifianta pentru supravietuire fara ca participantii sa stie pentru ce sau de ce trebuie sa alearga.

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.