The Huntsman Winter’s War (2016)

Cu mult timp inainte de a cadea sub sabia Albei-ca-Zapada, diabolica regina Ravenna a asistat, neputincioasa, la tradarea care a fortat-o pe sora sa Freya sa paraseasa regatul cu inima...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-huntsman-winters-war-2016/' addthis:title='The Huntsman Winter’s War (2016)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Cu mult timp inainte de a cadea sub sabia Albei-ca-Zapada, diabolica regina Ravenna a asistat, neputincioasa, la tradarea care a fortat-o pe sora sa Freya sa paraseasa regatul cu inima zdrobita de durere. Tanara regina Freya a locuit in toti acesti ani intr-un palat de gheata unde, folosindu-se de puterea de a-si ingheta adversarele, infiinteaza o armata nemiloasa din care face parte si Eric si razboinica Sara. Ravenna descopera ca cei doi s-au indragostit unul de celalalt. Cand la urechile lui Freya ajunge vestea ca sora sa a fost invinsa, aceasta isi trimite soldatii sa ii aduca oglinda magica la palat. Cand descopera ca poate sa isi aduca sora la viata cu ajutorul oglinzii, Freya nu mai sta pe ganduri.


VERSIUNEA EXTINSA!!!

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.