The intern – Internul (2015)

Ben Whittaker, un vaduv in varsta de 70 de ani nu este foarte incantat de faptul ca a iesit in pensie. In momentul in care i se ofera ocazia de...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-intern-internul-2015/' addthis:title='The intern – Internul (2015)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Ben Whittaker, un vaduv in varsta de 70 de ani nu este foarte incantat de faptul ca a iesit in pensie. In momentul in care i se ofera ocazia de a aplica pentru postul de stagiar in cadrul unui magazin online Ben nu mai sta pe ganduri si candideaza. Este acceptat. Este pus in aceaasi echipa cu presedinta companiei, Jules. Aceasta din urma trece prin momente dificile din cauza ca a fost sfatuita de investitori sa angajeze un director de marketing lucru ce nu o prea incanta. Ben o va sprijini pe Jules in aceste momente dificile, este hotarat sa ii demonstreze valoarea sa, atat din punct de vedere personal cat si din punct de vedere profesional.


VERSIUNEA CAM!!!

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.