The Interview – Interviul (2014)

Dave Skylark si producatorul sau Aaron Rapaport au o emisiune televizata extrem de populara in toata lumea cunoscuta sub numele de “Skylark Tonight.” Cand cei doi afla ca dictatorul de...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-interview-interviul-2014/' addthis:title='The Interview – Interviul (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Dave Skylark si producatorul sau Aaron Rapaport au o emisiune televizata extrem de populara in toata lumea cunoscuta sub numele de “Skylark Tonight.” Cand cei doi afla ca dictatorul de origine nord-coreeana Kim-Jong-un este fanul numarul unu al emisiunii lor, decid sa ii ia un interviu. In timp ce Dave si Aaron se pregatesc sa calatoreasca spre Pyongyang, planurile lor se schimba radical. CIA ii recruteaza si le cere sa-l asasineze pe liderul nord-coreean.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.