The Legend of Hercules (2013)

Hercule este fiul reginei Alcmena si al lui Zeus. Pentru a se uni cu Alcmena, Zeus a luat chipul si infatisarea sotului Alcmenei, Amphitryon. Indragostit de Hebe, Hercule este tradat...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-legend-of-hercules-2013/' addthis:title='The Legend of Hercules (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Hercule este fiul reginei Alcmena si al lui Zeus. Pentru a se uni cu Alcmena, Zeus a luat chipul si infatisarea sotului Alcmenei, Amphitryon. Indragostit de Hebe, Hercule este tradat de rege care i-o ofera celuilalt fiul al sau, lui Iphicles. Semizeul este exilat si vandut ca sclav.Devenit gladiator, niciun adeversar nu-i poate sta in cale. Cu ajutorul lui Sotiris, Hercule va incerca sa elibereze regatul de sub tirania lui Amphitryon, sa o scape pe Hebe din ghearele fratelui sau si sa-si ocupe locul pe care il merita, acela de erou al Greciei.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.