The Legend of Sarila (2013)

Samanul unui grup de nomazi Inuiti a starnit mania zeitei Seda dupa ce a hotarat sa se alature fortelor Raului. Rezultat: animalele au disparut, oamenii nu mai au ce sa...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-legend-of-sarila-2013/' addthis:title='The Legend of Sarila (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Samanul unui grup de nomazi Inuiti a starnit mania zeitei Seda dupa ce a hotarat sa se alature fortelor Raului. Rezultat: animalele au disparut, oamenii nu mai au ce sa vaneze si risca sa moara de foame. Razboinica Saya isi aminteste de o legenda, cunoscuta sub numele de Legenda lui Sarila. Aceasta legenda vorbeste despre pamanturi infloritoare, cu vanat din abundenta. Trei tineri sunt alesi sa plece in descoperirea acestui colt de rai. Cei trei sunt nevoiti sa treaca peste toate obstacolele puse in calea lor de samanul care spera ca acestia nu vor reusi sa duca la bun sfarsit misiunea.

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.