The Longest Week (2014)

Conrad Valmont este obisnuit sa traiasca pe picior mare, pe banii parintilor. Cand parintii il anunta pe Conrad ca urmeaza sa divorteze si ca subventia lunara cu ajutorul careia ducea...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-longest-week-2014/' addthis:title='The Longest Week (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Conrad Valmont este obisnuit sa traiasca pe picior mare, pe banii parintilor. Cand parintii il anunta pe Conrad ca urmeaza sa divorteze si ca subventia lunara cu ajutorul careia ducea o viata lipsita de griji urmeaza sa fie taiata, viata lui Conrad se schimba radical. Conrad este nevoit sa se mute la Dylan, cel mai bun prieten al sau. Dylan are o relatie cu Beatrice de care Conrad se indragosteste la prima vedere. Dylan se considera tradat si il alunga pe Conrad din locuinta sa. Conrad are acum o misiune dificila: cum sa ii spuna lui Beatrice care il considera putred de bogat ca nu mai are niciun ban?

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.