The Lookalike (2014)

Lordul drogurilor, William Spinks, are o obsesie curioasa pentru Sadie Hill. Asta ii face pe prietenii lui Sadie, Bobby si Frank sa se foloseasca de ea pentru a ajunge la...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-lookalike-2014/' addthis:title='The Lookalike (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Lordul drogurilor, William Spinks, are o obsesie curioasa pentru Sadie Hill. Asta ii face pe prietenii lui Sadie, Bobby si Frank sa se foloseasca de ea pentru a ajunge la Spinks. Dar Sadie moare, iar moartea ei pune in pericol o mare afacere. Bobby si Frank se hotarasc sa gaseasca un inlocuitor, o sosie, pentru a-l pacali pe Spinks. Planul murdar implica un fost campion de baschet, o regina a frumusetii, un dependent de droguri si o actrita in devenire ce aspira la o poveste de dragoste improbabila si care doreste cu diperare sa ia totul de la inceput.

loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.