The Lovers (2015)

O poveste de dragoste si nu numai, ce are loc in perioade de timp diferite, dar legate amandoua de existenta unui inel magic format din doua bucati identice. In anul...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-lovers-2015/' addthis:title='The Lovers (2015)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

O poveste de dragoste si nu numai, ce are loc in perioade de timp diferite, dar legate amandoua de existenta unui inel magic format din doua bucati identice. In anul 2020, seful unui echipaj britanic de recuperatori de nave scufundate, gaseste un inel, dar dupa ce incearca sa-si salveze iubita prinsa in adancuri printre resturi, isi pierde cunostinta si incepe sa aiba viziunea unui fel de vis, in care cineva asemanator lui, traieste atat o poveste de dragoste, dar cunoaste si tradarea, razbunarea, moartea si amagirea. Pentru a-l readuce in simtiri, e nevoie ca iubita sa sa gaseasca cealalta jumatate a inelului, scufundat o data cu nava britanica.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.