The Meddler (2015)

Moartea sotului sau a lasat un gol imens in sufletul lui Marnie. Cand fiica sa scenarista se muta in Los Angeles, Marnie decide sa o viziteze. Lori a intrat intr-o...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-meddler-2015/' addthis:title='The Meddler (2015)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Moartea sotului sau a lasat un gol imens in sufletul lui Marnie. Cand fiica sa scenarista se muta in Los Angeles, Marnie decide sa o viziteze. Lori a intrat intr-o depresie profunda dupa ce a fost parasita de iubit. Nu este foarte incantata de aceasta vizita deoarece o considera pe mama sa posesiva si invadatoare. Marnie face tot ce ii sta in putere isi gaseasca un sens in viata, platind chaltuielile de nunta ale unei prietene si incercand sa convinga un vanzator sa isi reia studiile. Cand Lori se vede nevoita sa calatoreasca la New York, Marnie este decisa sa o insoteasca.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.