The Monuments Men – Eroii Monumentelor (2013)

Printre numeroasele crime comise de nazisti se numara si furturile sistematice ale operelor de arta ale Evreilor. O echipa de istorici si de experti in arta, proveniti din lumea intreaga,...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-monuments-men-eroii-monumentelor-2013/' addthis:title='The Monuments Men – Eroii Monumentelor (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Printre numeroasele crime comise de nazisti se numara si furturile sistematice ale operelor de arta ale Evreilor. O echipa de istorici si de experti in arta, proveniti din lumea intreaga, este constituita si denumita The Monuments Men. Acestia pleaca in cautarea comorilor disparute fara urma, inainte sa fie distruse si pierdute pentru totdeauna. Trecand in spatele liniei inamice, acestia au traversat Europa cu scopul de a reintra in posesia operelor furate de nazisti si de a le returna proprietarilor de drept.
loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.