The Mortal Instruments: City of Bones (2013)

Filmul este o adaptare dupa romanele lui Cassandra Clare. Cand mama sa este atacata si rapita, de catre un demon, din casa in care locuia, Clary Fray, o adolescenta cat...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-mortal-instruments-city-of-bones-2013/' addthis:title='The Mortal Instruments: City of Bones (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Filmul este o adaptare dupa romanele lui Cassandra Clare. Cand mama sa este atacata si rapita, de catre un demon, din casa in care locuia, Clary Fray, o adolescenta cat se poate de obisnuita, descopera adevarul despre trecutul sau. Clary va afla ca descinde dintr-o familie de razboinici, pe jumatate ingeri si ca mama sa este de fapt o Vanatoare de Umbre.. Se va alatura unui grup de adolescenti cu puteri bizare care are menirea de a proteja lumea de demoni. Clary va cunoaste o alta fata a New York-ului, necunoscuta pana atunci.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.