The Nut Job – Goana dupa Alune (2014)

Neastamparata veverita Surly locuieste in oraselul Oakton. Acesta pune la cale, impreuna cu tacutul sau prieten, sobolanul Buddy, un plan extraordinar. Urmeaza sa jefuiasca cel mai mare magazin de alune....<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-nut-job-goana-dupa-alune-2014/' addthis:title='The Nut Job – Goana dupa Alune (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Neastamparata veverita Surly locuieste in oraselul Oakton. Acesta pune la cale, impreuna cu tacutul sau prieten, sobolanul Buddy, un plan extraordinar. Urmeaza sa jefuiasca cel mai mare magazin de alune. Gandul ca la iarna se vor imbuiba cu alune, migdale si fistic ii stimuleaza si mai tare. Drept urmare, Surly si Buddy alcatuiesc o celula de criza si ataca tinta. Dar, in curand, micutele rozatoare isi vor da seama ca aceasta situatie le cam depaseste. Asa ca decid sa colaboreze cu Andie si cu celelalte animale din Liberty Park pentru a strange cat mai multa hrana.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.