The Occupants – Locatarii (2014)

In viata lui Lucy au avut loc o multime de schimbari intr-un timp relativ scurt: s-a casatorit, are un copil si s-a mutat in casa noua. Lucy si-a dedicat intreaga...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-occupants-locatarii-2014/' addthis:title='The Occupants – Locatarii (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

In viata lui Lucy au avut loc o multime de schimbari intr-un timp relativ scurt: s-a casatorit, are un copil si s-a mutat in casa noua. Lucy si-a dedicat intreaga viata ajutarii femeilor abuzate. Lucy si sotul sau Wade realizeaza ca in casa lor se petrec o multime de lucruri ciudate. Incep sa vada din ce in ce mai multe aparitii in casa. Acestia se pare ca sunt fantomele unei familii disfunctionale, fostii proprietari ai casei. Acestia au ocupat casa lui Lucy si nu au de gand sa plece prea repede..

loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.