The Other Woman (2014)

Carly s-a cuplat in urma cu opt saptamani cu Mark. Cand acesta o anunta ca nu mai poate lua masa cu ea, ca trebuie sa plece urgent din oras, Carly...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-other-woman-2014/' addthis:title='The Other Woman (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Carly s-a cuplat in urma cu opt saptamani cu Mark. Cand acesta o anunta ca nu mai poate lua masa cu ea, ca trebuie sa plece urgent din oras, Carly decide sa ii faca o surpriza. Merge la el acasa si va fi socata cand o descopera pe Kate, sotia lui Mark. In ciuda rivalitatii, cel doua femei ajung sa se imprieteneasca. Cand Kate si Carly descopera ca Mark mai are o amanta pe nume Amber, decid sa ia legatura cu aceasta din urma. Impreuna, cele trei femei pun la cale un plan de razbunare impotriva barbatului infidel.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.