The Pact 2 (2014)

Viata linistita a lui June incepe sa aiba de suferit din cauza unor cosmaruri inexplicabile care nu ii dau pace. Ballard, un agent FBI incearca de mai multi ani sa...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-pact-2-2014/' addthis:title='The Pact 2 (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Viata linistita a lui June incepe sa aiba de suferit din cauza unor cosmaruri inexplicabile care nu ii dau pace. Ballard, un agent FBI incearca de mai multi ani sa dea de urma unui ucigas cunoscut sub porecla de Judas Killer. Misiunea lui Ballard este si mai dificila cand in peisaj apare un criminal periculos care incearca sa il copieze pe Judas Killer. Cand lui June i se cere sa curete ultima scena a crimei, aceasta afla un secret teribil in legatura cu trecutul sau: matusa sa este de fapt mama sa iar Judas Killer i-a ucis bunica. June incepe sa aiba o serie de viziuni absolut infricosatoare.

loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.