Postat in: Groaza | Thriller

Leo, un barbat sobru si enigmatic nu poate sa treaca peste disparitia tragica a fiului sau. Este decis sa isi faca dreptate in aceasta Noapte a Judecatii. Eva, o mama singura, locuieste impreuna cu fiica sa intr-un cartier defavorizat si nu au pe nimeni sa le protejeze in caz de nevoie. Cand un grup de mascati intra in casa lor, cele doua nu au alta solutie decat sa iasa pe strazile periculoase. In tot acest timp, Shane si Liz au ramas cu masina in pana. Toti sunt nevoiti sa supravietuiasca prin propriile lormijloace in aceasta noapte in care totul este permis.


loading...

Filme Asemanatoare:

9 comentarii la “The Purge: Anarchy (2014)”

 1. ChristianTM says:

  foarte tare filmul…de 10 ori mai bun ca prima parte…ms admin

 2. Alexandru says:

  Omul cu toată educația lui, are tendința de-a ucide. Un film ce te pune pe gânduri. 5 stele din 5

 3. ana says:

  sincer nu ii inteleg, stiu ce reprezinta aceasta zi si asteapta pana in ultima clipa sa se duca la adapost si sa se baricadeze. tipa isi face intai dus apoi inchide, ceilalti doi merg la cumparaturi relaxati … oare exista asa oameni si in realitate? se cheama curaj ori prostie?

 4. ana says:

  sincer nu ii inteleg,in asa o noapte periculoasa ei intarzie sa se baricadeze, sa se puna la adapost. fac intai dus apoi inchid, se plimba pe la supermarket…. nu constientizeaza pericolul, nu au educatia prioritatilor, sa fie oare curaj ori prostie?

 5. florin says:

  ba esti nebun?!
  trebuie vazut filmmul poate chiar familiarizat cu subiectul ca … nu se stie niciodata ce mai aduc nenorocitii astea de bani omenirii si celor mai nenorocosi/saraci/ slabi s.a.m.d.

 6. Anonimus` says:

  Asa ar trebui sa se intample la noi,dar cu clasa politica, nu cu sarmani oameni. Sa-i purifice in fie care an.

 7. ano says:

  A fost jalnic!!! Personaje care nu gandesc deloc si care acctioneaza stupid in situatii de criza.Oameni care nu asculta ordine de la cineva care stie ce face like WTF? Pacat pimul film a fost slab dar acesta este de toata jena.

Spune-ti parerea ta despre film:

Your email address will not be published. Required fields are marked *