Postat in: Actiune | Groaza | Sci-Fi

O data pe an, in Statele Unite, infractiunile si crimele sunt autorizate timp de 12 ore. O traditie anuala cunoscuta sub numele de „Noaptea Judecatii”, care atrage din ce in ce mai multa lume. Charlene “Charlie” Roan, o senatoare, este oripilata de acest carnagiu. Jura ca, in cazul in care va fi aleasa presedinte, va pune punct acestei nebunii. In timp ce se apropie cu pasi repezi, dusmanii sai politici sunt decisi sa faca tot ce le sta in putere sa isi elimine adversara din peisaj. In momentul in care noaptea de cosmar incepe, Charlene devine tinta sigura a asasinilor. Garda sa de corp, Leo Barnes, va incerca sa evite ce e mai rau.


loading...

Filme Asemanatoare:

2 comentarii la “The Purge: Election Year (2016)”

  1. razvan says:

    Slab ….nota 5

  2. ... says:

    problema cea mai mare a filmului este ca se abate de la ceea ce trebuia sa fie defapt,aceasta parte seamana foarte mult cu “Cod Rosu la Casa Alba”,cred ca-l gasiti si aici filmul.
    Adica din cate am inteles eu, “Purge” ar trebui sa fie mai sadic,si sa nu fie vorba de asasinari si alte chestii legate de astea,adica intr-adevar sunt omoruri planuite si neplanuite,dar nu le poti numi asasinari.

Spune-ti parerea ta despre film:

Your email address will not be published. Required fields are marked *