The Purge – Noaptea Judecatii (2013)

Intr-o America ravasita de crime, cu inchisori suprapopulate, Guvernul instituie o “traditie” anuala: timp de 12 ore, orice activitate criminala, inclusiv asasinatele, devin legale. In tot acest timp politia nu...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-purge-noaptea-judecatii-2013/' addthis:title='The Purge – Noaptea Judecatii (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Intr-o America ravasita de crime, cu inchisori suprapopulate, Guvernul instituie o “traditie” anuala: timp de 12 ore, orice activitate criminala, inclusiv asasinatele, devin legale. In tot acest timp politia nu raspunde la niciun apel, spitalele isi inchid portile. In aceasta noapte in care nimeni nu este pedespsit pentru faptele comise, destinul unei familii se schimba in momentul in care un strain le bate la usa. Vor reusi sa treaca cu bine peste aceasta noapte?
loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.