The Raid 2 – Cursa Razbunarii (2014)

Rama are o multime de probleme: o multime de gangsteri ucigasi se afla pe urmele sale. Pana si politistii si politicientii corupti il vor mort. La sfatul unui ploitist veteran...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-raid-2-cursa-razbunarii-2014/' addthis:title='The Raid 2 – Cursa Razbunarii (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Rama are o multime de probleme: o multime de gangsteri ucigasi se afla pe urmele sale. Pana si politistii si politicientii corupti il vor mort. La sfatul unui ploitist veteran in care se poate increde, Rama accepta o misiune periculoasa: sa se inflitreze sub acoperire in lumea infractorilor in Jakarta si sa elimine coruptia. Cand gasca rivala condusa de Bejo incepe un razboi clandestin pe strazile din Jakarta, Rama isi da seama ca viata sa este in pericol de moarte, misiunea sa avand sanse putine de reusita.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.