The Remaining (2014)

Un grup de prieteni s-au adunat pentru a sarbatori nunta lui Skylar si Dan moment in care tragedia loveste. Petrecerea este amenintata de o serie de evenimente catastrofice. Curand, incepe...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-remaining-2014/' addthis:title='The Remaining (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Un grup de prieteni s-au adunat pentru a sarbatori nunta lui Skylar si Dan moment in care tragedia loveste. Petrecerea este amenintata de o serie de evenimente catastrofice. Curand, incepe o lupta dramatica pentru supravietuire. Tinerii isi cauta un adapost cu disperare timp in care, un dusman de a carui existenta nu aveau habar isi dezlantuie furia asupra celor ramasi in viata. Acestia trebuie sa inteleaga ce se petrece si sa gaseasca o cale de supravietuire in aceasta lume noua a distrugerii si a mortii.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.