The Returned – Intoarcerea (2013)

Dupa o invazie zombie, oamenii infectati au avut posibilitatea sa ramana in viata datorita unei molecule speciale, care trebuia injectata in corpurile lor odata la 36 de ore. Doctorita Kate...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-returned-intoarcerea-2013/' addthis:title='The Returned – Intoarcerea (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Dupa o invazie zombie, oamenii infectati au avut posibilitatea sa ramana in viata datorita unei molecule speciale, care trebuia injectata in corpurile lor odata la 36 de ore. Doctorita Kate este cea care se ocupa de persoanele infectate. Aceasta a furat cateva esantioane pentru iubitul sau Alex, muscat din greseala. In momentul in care molecula incepe sa se epuizeze, se declanseaza si haosul. Au loc miscari de strada impotriva oamenilor infectati. Kate si sotul ei Alex se simt amenintati de evenimentele din ce in ce mai violente si aleg sa fuga in speranta ca se va gasi rapid un remediu pentru cei infectati.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.