The Rocket (2013)

Un baiat este convins de faptul ca le poarta ghinion tuturor persoanelor din jurul sau. Drept urmare, ia o decizie surprinzatoare: isi paraseste cei doi prieteni si pleaca impreuna cu...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-rocket-2013/' addthis:title='The Rocket (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Un baiat este convins de faptul ca le poarta ghinion tuturor persoanelor din jurul sau. Drept urmare, ia o decizie surprinzatoare: isi paraseste cei doi prieteni si pleaca impreuna cu familia sa locuiasca intr-un alt loc, in Laos. Dupa o calatorie periculoasa intr-o tara ravasita de razboi, acesta decide sa construiasca o racheta uriasa. Motivul? Isi doreste cu orice pret sa dovedeasca ca nu este o persoana ghinionista si sa participe la una din cele mai interesante dar si cele mai periculoase competitii ale anului: Festivalul Rachetei.

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.