The Smurfs 2 (2013)

In incercarea sa disperata de a pune mana pe esenta magica a Strumfilor, Gargamel a inventat Canaliile, niste creaturi minuscule. Pentru ca transformarea acestora sa fie completa Gargamel are nevoie...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-smurfs-2-2013/' addthis:title='The Smurfs 2 (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

In incercarea sa disperata de a pune mana pe esenta magica a Strumfilor, Gargamel a inventat Canaliile, niste creaturi minuscule. Pentru ca transformarea acestora sa fie completa Gargamel are nevoie de formula secreta pe care doar Strumfita o detine. O rapeste pe Strumfita. Pentru salvarea acesteia toti trebuie sa-si uneasca fortele: Marele Strumf, Strumful neindemanatic, Strumful morocanos, Strumful cochet si prietenii acestora Patrick si Grace. Se vad nevoiti sa rivalizeze in ingeniozitate si curaj deoarece pericolul este peste tot. Mai au o misiune dificila: aceea de a o convinge pe Strumfita ca locul ei este alaturi de Strumfi, nu de Canalii.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.