The Theory of Everything (2014)

Stephen Hawking este un tanar student care urmeaza doctoratul in domeniul psihologiei in cadrul Universitatii Cambridge. Aici, Stephen o intalneste pe Jane Wilde, o studenta la literatura. Chiar daca cei...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-theory-of-everything-2014/' addthis:title='The Theory of Everything (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Stephen Hawking este un tanar student care urmeaza doctoratul in domeniul psihologiei in cadrul Universitatii Cambridge. Aici, Stephen o intalneste pe Jane Wilde, o studenta la literatura. Chiar daca cei doi au perspective diferite, atat in ceea ce priveste destinul cat si stiinta, intre cei doi se infiripa o frumoasa poveste de dragoste. La scurt timp, Stephen este diagnosticat cu o boala neurologica spunandu-i-se ca va mai trai maxim doi ani. Jane decide sa se casatoreasca cu Stephen, sa devina o familie si sa aiba grija de el. Trec anii iar Stephen este inca in viata chiar daca si-a pierdut mare parte din abilitatile fizice.

loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.