The Treatment – Tratamentul (2014)

Nick Cafmeyer are o multime de calitati care ar starni invidia oricarui barbat: este inteligent, sociabil si talentat. Cu toate acestea, o umbra din trecut nu il lasa sa traiasca...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-treatment-tratamentul-2014/' addthis:title='The Treatment – Tratamentul (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Nick Cafmeyer are o multime de calitati care ar starni invidia oricarui barbat: este inteligent, sociabil si talentat. Cu toate acestea, o umbra din trecut nu il lasa sa traiasca linistit. Pe vremea cand Nick avea doar 9 ani, mama sa se intoarec brusc impotriva sa considerandu-l responsabil de disparitia fratelui sau mai mic, Bjorn. Dupa o cearta cu acesta, Bjorn a fugit de acasa si nu s-a mai intors niciodata. Plettinckx,un delicvent sexual a fost retinut dar eliberat la scurt timp din lipsa de probe. Cand Nick primeste un caz similar, este hotarat sa il rezolve cat mai curand, se dedica acestuia trup si suflet.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.